Ele vor fi domnisoarele de onoare si iti vor fi alaturi atat in ziua nuntii, dar si pe durata intregului proces organizatoric, fiind sprijinul tau de baza, atunci cand vei avea senzatia ca esti la capatul puterilor, dar si cele care se vor entuziasma ca niste copii, alaturi de tine, de fiecare amanunt pe care il vei integra in povestea nuntii tale.

Desi un vechi proverb romanesc spune ca “Prietenul la nevoie se cunoaste”, realitatea ne arata ca mai degraba “Prietenul la bucurie se cunoaste”, caci multi iti vor sari in ajutor intr-o situatie critica, dar putini sunt cei care se pot bucura sincer de fericirea prietenului lor.

In semn de recunostinta pentru ca au reusit sa-ti ramana prietene si la bine, dar si pentru ca au acceptat responsabilitatea de a-ti fi domnisoare de onoare, de a-ti fi alaturi intr-o perioada stresanta si mai ales pentru ca in ziua nuntii vor fi ajutoarele tale de incredere, se cade sa le oferi cate un cadou.

Daca bugetul iti permite, le poti oferi buchetele sau bratarile din flori pentru nunta, insa pe langa aceste cadouri pentru nunta, este de preferat sa le oferi cate un dar, care sa le aduca aminte de ziua nuntii.

Bugetul este un factor de care trebuie sa tii seama atunci cand te gandesti la cadourile pentru domnisoarele tale de onoare, insa chiar daca acesta este intins la maxim, cate un cadou simbolic sau poate unul “hand-made” le va face sa se simta speciale si apreciate.

Daca este chiar o nunta cu buget foarte restrans, cu siguranta te vor intelege si daca nu le oferi nimic, insa daca lucrurile stau bine la capitolul finante, nu uita ca ele stiu exact cate extravagante ti-ai permis, iar niste cadouri banale, cumparate la intamplare nu le vor pica bine.

Insa mai importanta decat valoarea in bani a acestor cadouri, o sa fie importanta pe care tu ai acordat-o alegerii acestora, asa ca incearca sa alegi in functie de personalitatea si gusturile fiecareia dintre ele, pastrand in acelasi timp caracteristici comune, care sa fie in stilul nuntii si sa le aduca aminte de ziua cea mare si de povestea ta de iubire.

Cu siguranta alegerea acestor cadouri va fi destul de usoara, pentru ca, la urma urmei tu le cunosti cel mai bine si stii exact ce gusturi au, iar ideile pentru cadouri sunt nelimitate, variind in functie de buget si preferinte.

Este important ca aceste daruri, desi personalizate, sa fie similare, pastrand un echilibru intre valoarea lor pecuniara, astfel ca niciuna sa nu se simta neglijata sau mai putin apreciata.

Indiferent de ce vei alege, gandeste-te cat de mult s-au implicat ele in organizarea nuntii tale si cat de important va fi sa le ai alaturi de tine in ziua cea mare, asa ca atunci cand le oferi aceste cadouri si ele trebuie sa simta ca te-ai implicat si ai pus suflet in alegerea lor.