Dar pentru ca imaginea sa fie intr-adevar desavarsita si sa nu ramai siderata pentru ca in loc de lalele toate aranjamentele florale contin crini, este indicat sa fii extrem de atenta atunci cand alegi o agentie de organizare  evenimente si cand semnezi contractul cu aceasta.

Indiferent de motivul care te indeamna sa contractezi o agentie de organizare nunti, va trebui sa te ocupi de cautarea acesteia din timp, deoarece firmele bune de organizari evenimente au de obicei foarte multe contracte, mai ales in perioadele aglomerate ale anului.

Poti incepe cautarile cerand recomandari prietenelor tale care au folosit serviciile unei astfel de firme, referintele fiind cruciale in acest caz, cand intreaga desfasurare a celei mai importante zile din viata ta depinde de profesionalismul agentiei. Pe langa recomandari, cauta si online, iar cand faci lista scurta, consulta cu atentie portofoliile, rubricile de testimoniale, dar si parerile altor mirese care au lucrat cu agentiile respective.

Daca pentru multe dintre neplacerile cauzate de anumite servicii, din pacate nu ne batem capul cu plangeri, cand vine vorba despre cei care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor unei mirese pentru organizarea nuntii, vei gasi cu siguranta in online suficiente informatii despre firmele de care trebuie sa te feresti, impreuna cu detalii despre serviciile defectuoase ale acestora.

Cu recomandarile prietenelor tale si documentarea online, poti face o lista scurta, contactandu-i  si stabilind intalniri cu cei care au la capitolul servicii, pachete ce acopera nevoile tale.

Atunci cand stabilesti intalnirea, roaga-i sa vina exact persoana sau persoanele care se vor ocupa de contul tau, in cazul in care veti semna un contract, pentru ca profesionalismul unei companii este dat de profesionalismul oamenilor din compania respectiva si dincolo de serviciile lor, va trebui sa vezi daca exista o compatibilitate de gusturi si comunicare intre tine si persoanele cu care vei colabora constant in perioada de organizare.

Observa inca de la inceput punctualitatea persoanei, care iti va spune multe despre spiritul sau organizatoric, disponibilitatea sa de a-ti arata filmari si fotografii de la cele mai recente nunti,  precum si recomandari, dar si capacitatea acesteia de a asculta ce iti doresti si de a-ti propune idei creative.

Poate ca bugetul nu este o problema, din moment ce te gandesti la varianta unei firme de organizari, insa poti compara pachetele de servicii oferite si costul acestora, alegand cel mai bun raport calitate pret.

Nu uita ca firmele de organizari evenimente au contracte complexe, asa ca ai grija sa contina toate detaliile pe care le-ati discutat, clauze si conditii clare de reziliere sau amanare a evenimentului, dar si clauze de asumare a responsabilitatii, acestea din urma facand o distinctie clara intre agentiile profesioniste si cele de amatori.

Cu o agentie de organizare evenimente aleasa corect, nu-ti ramane decat sa te relaxezi si sa te bucuri de fiecare moment al perioadei de logodna, fara a-ti bate capul cu detalii organizatorice.