Ti s-a intamplat sa butonezi telecomanda in cautarea unui program tv, iar atunci cand vedeai competitii de dans, ramaneai tintuita in fata televizorului, uitandu-te cu dorinta si poate un pic de invidie la perechile care se miscau precum un singur trup.

Daca vrei ca acelasi impact sa-l aiba si prestatia voastra asupra invitatilor si sa le ramana pentru mult timp in memorie, ar trebui sa te gandesti din timp la cum ai vrea sa decurga dansul vostru de la cap la coada, stabilind totul cu minutiozitate si transformand dansul mirilor intr-un moment artistic cu adevarat spectaculos.

Dragostea dintre voi poate fi suficienta pentru o viata impreuna, dar nu si pentru un dans impreuna, iar cum talentul de dansator nu vine la pachet cu iubirea este bine sa va luati masuri de precautie si sa fiti pregatiti pentru ca cele cinci minute de faima sa nu se transforme in cancan.

Chiar daca pana acum i-ai menajat orgoliul logodnicului tau si nu i-ai spus ca tu visezi la scenele din “Dirty Dancing”, in timp ce el executa perfect doar “dansul robotului”, este cazul sa-ti iei curajul si diplomatia in dinti si sa-i explici importanta momentului si nevoia de a repeta pentru valsul mirilor, cateva luni inainte de nunta.

Poate la inceput va fi sceptic, dar daca nu percepe aceasta activitate ca pe o sarcina de serviciu, ci mai degraba ca pe una distractiva, s-ar putea chiar sa descoperiti un nou hobby.

In functie de nivelul talentului, de timpul vostru liber si de scop, puteti repeta impreuna acasa sau puteti alege sa urmati cursurile unei scoli de dans, care au devenit extrem de populare in ultima perioada. Lectiile de dans pot fi in grup, alaturi de alte cupluri sau ore particulare pentru cei mai timizi.

Acolo veti gasi oferte speciale pentru dansul mirilor, precum si instructori pregatiti sa faca fata cuplurilor de amatori care vor sa treaca la profesionisti in cel mult 10 sedinte.

Acestia va vor invata nu doar pasii, dar va vor ajuta sa definiti si stilul care vi se potriveste cel mai bine. Poate ca esti nonconformista si iti doresti din tot sufletul sa inserezi in colaj si melodia aceea rap, care va place atat de mult, dar cand veti vedea cum arata in oglinda, s-ar putea sa va razganditi.

Bineinteles ca daca tineti neaparat, instructorul va poate ajuta sa creati o coregrafie care sa le faca invidioase pana si pe dansatoarele din videoclip-urile lui 50 Cent.

Fie ca veti alege un vals al miresei clasic ori un colaj din piesele voastre preferate, nu uita insa ca la nunta vor fi prezenti si parintii vostri, dar si ca veti avea o vestimentatie care nu va va permite sa faceti anumite miscari, asa ca incearca sa tii cont atat de preferintele voastre,  cat si de stilul evenimentului pentru care pregatiti acest “show”.

Legat de dansul mirilor, iti mai spunem doar: Cand veti pasi in lumina reflectoarelor, nu uita: Spatele drept, privirea inainte!