Fie ca e “dragoste la prima vedere”, fie ca nu, primii pasi sunt importanti in orice fel de relatie, inclusiv in cea cu invitatii de la nunta, succesul petrecerii depinzand in mare parte de modul in care se da tonul acesteia.

Asa ca, pentru a incepe cu dreptul petrecerea din ziua cea mare, vei avea nevoie de un moment artistic cu impact puternic asupra invitatilor, care sa traseze ritmul in care se vor desfasura urmatorele ore si sa ii incite pe acestia la distractie.

Primul moment cheie din desfasurarea petrecerii, il reprezinta evident, dansul mirilor, pentru care, probabil v-ati propus sa va pregatiti intens, astfel incat sa ii uluiti pe oaspetii vostri.

Totusi, daca vreti intr-adevar sa ii impresionati pe cei dragi, puteti maximiza momentul, alegand una sau doua perechi de dansatori profesionisti, care sa urmeze dupa dansul vostru si sa deschida apetitul invitatilor pentru a incinge ringul de dans.

Fie ca este vorba de cha-cha-cha, samba, salsa, rumba, jive sau dansuri de societate - vals, tango, vals vienez, quick step – atunci cand intra in scena dansatorii profesionisti, exista o chimie atat de puternica intre cuplurile de dansatori, care, alaturi de miscarile atent perfectionate de-a lungul anilor, fac pe oricine sa isi doreasca sa schimbe locurile cu ei.

Daca inclini spre un astfel de moment artistic, trebuie sa stii ca exista o oferta destul de variata, dezvoltandu-se o intreaga industrie in ultimii ani, caci moda inceperii petrecerii de nunta cu dansatori profesionisti a fost aplicata de multi miri, probabil si datorita faptului ca intr-adevar creaza o atmosfera incendiara.
Poti cauta online, cere recomandari prietenelor si furnizorilor, chiar si intructorului de la scoala de dans unde veti lua lectii, dar puteti gasi astfel de dansatori si la targurile de nunti, avantajul fiind ca vei si putea evalua performanta live, de obicei acestia avand dansuri de prezentare in cadrul targurilor.

Cei mai multi sunt dansatori sportivi, cu premii la concursuri nationale si internationale si au in programul lor diferite stiluri de dans, din care poti alege, in functie de stilul nuntii si de impactul pe care vrei sa il aiba respectivul moment. Daca esti genul nonconformist si vrei ceva cu adevarat iesit din comun, poti opta pentru reprezentatii de dans speciale: cabaret, break dance sau street-dance.

In functie de buget si de preferintele personale, poti alege un pachet care sa ii reintroduca in scena pe dansatori si in alte momente decat cel de inceput, dar incearca sa alegi programe scurte, care sa nu ii transforme pe oaspeti in simpli spectatori, ci sa ii incite la distractie.
 
Indiferent de ce stil de dans, fii sigura ca o astfel de reprezentatie cu dansatori profesionisti la nunta, nu va fi uitata usor de catre oaspetii tai, caci un astfel de moment artistic aduce petrecerii din ziua cea mare, un plus de eleganta si rafinament, dar si dinamism, transformand-o intr-una exploziva si memorabila.