Fie ca ai mai ales pentru vacante, destinatii exotice si simti inca adrenalina data de un safari sau sufletul ti-a ramas prizonier pe veci intre barierele de corali, luna de miere este pretextul perfect pentru a fugi departe de aglomeratia urbana, intr-un loc cu adevarat special.

Din fericire, ofertele pentru luna de miere abunda in destinatii exotice, asa ca trebuie doar sa stiti ce va doriti pentru primul vostru sejur in calitate de soti, caci in functie de buget, personalitate si de activitatile pe care doriti sa le aveti, puteti alege destinatii si pachete turistice mai linistite sau dimpotriva, dinamice.

Daca imaginea voastra despre vacanta tinde spre plaje intinse si hamace confortabile, bungalow-uri luxoase si delfini ce se zbenguie la cativa metri de locul in care va sorbiti relaxati cocktail-urile, atunci o luna de miere in insule indepartate poate fi solutia perfecta.

Pe o plaja din Caraibe, Mexic, Cuba, Seychelles, Maldive ori Polinezia Franceza va puteti relaxa la umbra palmierilor, in timp ce va mai declarati o data iubire vesnica, va puteti plimba cu barca de pe o insula pe cealalta si in functie de personalitatea voastra, puteti alege dintr-o multitudine de activitati, precum: scufundari, filmari sub apa, ski pe apa, windsurfing, catamaran, yoga sau pescuit.

Bucataria locala va va schimba pentru totdeauna gusturile culinare, iar imaginea care se va desfasura in fiecare zi in fata ochilor, va va insoti multa vreme de acum inainte, ramanand un refugiu miraculos pentru zilele stresante de serviciu.

Daca alegeti astfel de destinatii pentru luna de miere, aveti grija la perioada in care vreti sa mergeti si ar trebui sa stiti ca este sezon deschis tot timpul anului in Hawaii, Seychelles, Sharm el Sheikh, din noiembrie pana in februarie puteti merge linistiti in Caraibe, Mexic, Belize,Costa Rica si Maldive in aceeasi perioada fiind frig si vant in Bermude, in septembrie si octombrie evitati Florida si golful Mexicului, caci pot avea loc uragane si la fel in iunie-august, este sezon de urgane in Caraibe.

Daca totusi nu vreti atat de multa liniste si preferati aventura, puteti alege o luna de miere care sa includa zboruri cu balonul deasupra junglei ori safari in Kenya sau in Egipt. Parcurile cu animale salbatice va vor da doza de adrenalina necesara, iar daca asta nu e suficient, puteti cobori in adancuri intr-o cusca metalica pentru a vedea rechinii albi.

Pentru o luna de miere cu adevarat atipica, puteti alege o croaziera in Antarctica, iar imaginea naturii desfasurata in toata salbaticia ei,  privelistea colosala a ghetarilor si prima intalnire cu focile, balenele si coloniile de pinguinii, va vor face sa va simtiti cu adevarat privilegiati.

Cu astfel de amintiri dintr-o vacanta la capatul lumii, in destinatii exotice, luna de miere va marca intr-un mod original inceputul vietii voastre in doi si va va oferi certitudinea ca sunteti intr-adevar norocosi ca v-ati gasit unul pe celalalt intr-o lume atat de mare.