Artisti Concerte Romania (Music & Events by Sound Art)

Vechime pe piata: 19 ani

telefon 0766.780.052 / 0724.648.042 (zilnic orele 12-21)

email office[at]artisti-concerte[punct]ro

website http://www.artisti-concerte.ro

adresa Strada Sf. Constantin nr.18, Bucuresti, sector 1

zona de acoperire: Romania + strainatate

Descriere

Music & Events si Sound Art pun la dispozitia dumneavoastra cea mai  completa lista de artisti pentru toate genurile de evenimente, concerte, spectacole sau petreceri private organizate de dumneavoastra sau sub patronajul dumneavoastra: solisti, trupe, DJ, formatii vocal-instrumentale, actori, MC, incepand de la muzica populara si trecand prin etno, rock, dance, folk, house, pop, muzica usoara, de petrecere si pana la electro, trance sau jazz.

SPUNETI DOAR GENUL DORIT SI NOI VA PROPUNEM ARTISTII.

De asemenea comici, prezentatori, artisti de circ, dansatori, etc sunt pregatiti sa faca un spectacol de inalta calitate.

Nici partea tehnica nu lipseste din oferta noastra: scene de diferite dimensiuni, echipamente de sunet si lumini de ultima generatie, efecte speciale (ecrane uriase, artificii, explozii, fum, laser, toata gama de efecte pirotehnice) toate putand fi adaptate in functie de anvergura evenimentului -interior sau exterior, de la cateva persoane la cateva sute de mii de spectatori. Putem satisface chiar si cele mai pretentioase cereri (de nivel national sau international). 

Pentru evenimente speciale, pe lista noastra puteti gasi: actori (actrite) in roluri de clovni, spiridusi, zane, Mos Craciun si Craciunite, mimi, magicieni si prestidigitatori, fachiri, acrobati, jongleri, teatru de papusi si marionete precum si prezentari de moda, comici, trupe de dans, dansatoare orientale, striperi si striptease. 

IMPREUNA PUTEM GASI VARIANTA SI SOLUTIILE CELE MAI BUNE SI CA STRUCTURA ARTISTICA SI DIN PUNCT DE VEDERE AL COSTURILOR !

Comentarii (0)

Recomandari

puncte acordate de mirese

 • 0

  amabilitate

 • 0

  promptitudine

 • 0

  calitate

 • 0

  competenta

 • 0

  seriozitate

Adauga punctele tale

Afla mai multe despre recomandari