Petite Coco

Vechime pe piata: 8 ani

20 imagini de portofoliu

telefon 0730 094 016, 0730 094 017

email contact[at]petitecoco[punct]ro

website http://www.petitecoco.ro

adresa Showroom: Str. Constantin Daniel, Nr. 4, sediul E-accesorii.ro, Bucuresti, sector 1

zona de acoperire: toata tara - livrare prin curier

Descriere

Echipa Petite Coco creeaza hainute de ocazie pentru copii! Petite Coco este o mica casa de moda dedicata special copiilor mai mici de 5 anisori. Petite Coco reinventeaza lumea povestilor, lumea printilor si-a printeselor si reinterpreteaza hainutele pentru copii, propunand tinute de ocazie deosebite atat pentru fetite cat si pentru baietei. 

Desi initial Petite Coco facea numai hainute de botez si trusouri asortate, acum hainutele noastre pot fi purtate la orice ocazie, oriunde parintii doresc sa-si scoata copilasii in lume si sa se bucure de prezenta lor angelica in costumatii princiare haioase. Rochite pentru cele mai frumoase domnisoare de onoare, costume pentru cavaleri, tinute pentru mot, aniversarile celui mic sau pur si simplu cadouri pretioase ce pot fi oferite la ocazii speciale.

Hainutele Petite Coco sunt lucrate cu foarte multa grija, cu detalii delicate, cu atentie la materiale, cusaturi si accesorii care intra in contact cu pielea copilului. Matasuri fine, bumbace satinate, dantele si broderii pretioase, panglicute si pasmanterii deosebite, culese cu grija din lumea larga pentru a completa niste tinute minunate.

Toate hainutele sunt lucrate manual in Romania in serii foarte mici sau pe comanda. Toate modelele noastre pot fi modificate dupa imaginatia si bucuria parintilor sau a celor care le comanda pentru copilasii dragi.

Am putea sa facem doar hainute pentru copii, insa pentru noi povestea este cu adevarat importanta, iar detaliile conteaza, chiar daca inseamna foarte mult timp.

Putem fi gasiti in multe buticuri elegante din Bucuresti si din tara, insa in showroom-ul nostru din Piata Romana va punem la dispozitie toata creativitatea si toate modelele prezente in colectiile noastre.

Comentarii (0)

Recomandari

puncte acordate de mirese

 • 0

  amabilitate

 • 0

  promptitudine

 • 0

  calitate

 • 0

  competenta

 • 0

  seriozitate

Adauga punctele tale

Afla mai multe despre recomandari