Venera Voievidca - Make-up Artist

Vechime pe piata: 15 ani

20 imagini de portofoliu

telefon 0745 98 33 55

email venerapescaru[at]yahoo[punct]com

website http://www.makeupandbeautybar.ro

adresa Perfect Place skincare & make-up Studio - str. Radu Beller nr.19, Bucuresti, sector 1

zona de acoperire: Bucuresti si imprejurimi - la studio sau la domiciliul clientei

Descriere

       Iti amintesti momentele in care rasfoiai albumul de nunta al mamei tale sau pe cel al unei prietene care s-a casatorit cu ceva timp in urma si te amuzai copios, intrebandu-te in sinea ta, oare ce le-a determinat sa aleaga machiajul "acela" de mireasa?

       Pentru ca nici macar ochiul critic al soacrei sa nu poata detecta vreun cusur in fotografiile ce vor pastra imaginea celei mai frumoase zile din viata ta si pentru ca tu sa te simti ca o stea de cinema, atat in ziua nuntii, cat si de fiecare data cand vei revedea albumul de nunta, este recomandabil sa apelezi, din timp, la un make-up artist profesionist.

       Unul dintre primii si cei mai importanti pasi in alegerea celui mai potrivit machiaj de mireasa il reprezinta consilierea, iar specializarea pe care am urmat-o in cadrul Krüger - Brent Agency, Beauty & Make-up Academy, precum si cei sase ani alaturi de Estee Lauder Romania, ca Beauty Adviser, ma recomanda ca profesionist in domeniu.

      Iti voi prezenta tipurile de creme si produse potrivite intretinerii si pregatirii tenului tau pentru ziua cea mare si nu numai, culorile care ti se potrivesc, dar si pe cele pe care ar trebui sa le eviti si iti voi pune la dispozitie intreaga mea experienta pentru a decide ce tip de machiaj ar trebui abordat in functie de stilul rochiei si al coafurii, tematicii nuntii, pliindu-se in acelasi timp dorintelor si personalitatii tale.

       In plus, experienta acumulata de-a lungul celor 9 ani de colaborari ca make-up artist  pentru diverse proiecte ( emisiuni de televiziune, filme de lung metraj, videoclip-uri muzicale, spoturi video si sedinte foto, machiaje de promovare  ale produselor Dior), imi permite sa realizez un machiaj profesional adaptat diverselor tipuri de  lumini folosite, astfel incat machiajul sa arate bine atat de aproape, cat si pe “sticla” sau in fotografii, pastrand in acelasi timp echilibrul perfect intre natural si stralucitor.

       Studioul va fi la dispozitia ta in ziua nuntii, iar daca totusi nu vrei sa iti bati capul cu deplasarea, pot realiza machiajul si la domiciliul tau, oferind garantia ca rezultatul va fi la acelasi nivel.

Costurile  machiajelor:

     Machiaj de zi - 150 ron (+25 ron gene false smocuri);

     Machiaj seara,ocazie - 200 ron (+25 ron gene false smocuri sau +50 ron gene false banda);

     Machiaj mireasa (inclusiv machiajul de proba) - 450 ron;

     Tarifele de mai sus includ: pensat si stilizat sprincene (daca este cazul), machiajul propriu-zis, aplicare gene false (smocuri sau banda), consiliere personalizata make-up, deplasarea la domiciliul clientei pe raza orasului Bucuresti.

     Produse folosite: profesionale: MAKE UP FOREVER, BEN NYE, MEHRON, M.A.C., GRAFTOBIAN, KRYOLAN si produse de lux: Dior, Estee Lauder, Chanel, Clinique.

     Deplasarea in alte localitati se face contra cost sau pentru minim 3 machiaje.

     Preturile sint negociabile in functie de volumul de munca, complexitate si numarul de persoane

Comentarii (0)

Recomandari

puncte acordate de mirese

 • 0

  amabilitate

 • 0

  promptitudine

 • 0

  calitate

 • 0

  competenta

 • 0

  seriozitate

Adauga punctele tale

Afla mai multe despre recomandari