JW Marriott

Vechime pe piata: 18 ani

20 imagini de portofoliu

telefon (+4)021.403.1105

email weddings[at]marriott[punct]com

website http://nuntilamarriott.ro

adresa Calea 13 Septembrie 90, 050726 Romania, Bucuresti, sector 5

zona de acoperire: Bucuresti - Casa Poporului

Descriere

La JW Marriott Bucharest Grand Hotel avem grija ca totul sa fie atent aranjat pentru nunta voastra de vis. Hotelul nostru dispune de doua sali de bal elegante si rafinate: Grand Ballroom si Constanta Ballroom.

Sala de nunta Grand Ballroom are o suprafata de peste 600mp si o capacitate de 360 de persoane, in timp ce Constanta Ballroom poate gazdui pana la 180 de persoane in cei 350mp. Ambele sali de nunta dispun de video proiectoare si ecrane incorporate, la care se adauga sisteme audio si de iluminat de ultima tehnologie, centralizate si care pot fi controlate prin Ipod.

Echipa JW Marriott Bucharest Grand Hotel este alcatuita din specialisti in domeniul organizare nunti, astfel ca va putem oferi garantia unei nunti de poveste intr-un spatiu elegant, cu meniuri flexibile si un staff ireprosabil.Wedding plannerul nostru are o experienta in organizare nunti de peste 13 ani si va fi alaturi de voi pas cu pas, in toate momentele importante, astfel incat nunta voastra sa fie intocmai cum ati visat. Oferta JW Marriott poate fi personalizata pana la cele mai mici detalii, astfel incat viitorii miri sa se bucure de momente elegante si rafinate pe placul inimii lor. 

Comentarii (0)

Recomandari

puncte acordate de mirese

 • 0

  amabilitate

 • 0

  promptitudine

 • 0

  calitate

 • 0

  competenta

 • 0

  seriozitate

Adauga punctele tale

Afla mai multe despre recomandari