Centrul Shakti

Vechime pe piata: 7 ani

5 imagini de portofoliu
1 clip video

telefon 0755.069.569

email shakti2477[at]yahoo[punct]com

website http://www.shakti.com.ro

adresa Str.Nicolae Beldiceanu, nr.7, Bucuresti, sector 1

zona de acoperire: Bucuresti - zona Dorobanti

Descriere

Shakti a creat o oaza de pace în tumultul bucurestean. Centrul va ofera posibilitatea de a va îngriji atât de frumusetea exterioara, cât si de cea interioara.

Serviciile oferite: Coafor/Make-up/Cosmetica/Masaj/Terapii alternative.

"A exprima Shakti, înseamna sa fii liber si împacat cu ceea ce esti si sa-ti atingi potenialul cel mai inalt”, pornind de la acest gând, noi propunem o abordare complexa clientilor nostri.

‘Shakti’ este un cuvant de provenienta sanscrita si vine de la verbul ‘shak’ – ‘a putea’, acesta reprezinta forta divina si este energia cosmica primordiala, fortele dinamice care se afla in spatele miscarii intregului Univers. Shakti este un concept sau o personificare a puterii creatoare divine feminine. In cultura sanscrita, Shakti este sursa primordiala a tuturor lucrurilor, principiul universal al energiei, puterii si al creativitatii. 

Astfel, Centrul Shakti este locul in care va puteti ingriji de aspectului fizic dar in acelasi timp, aveti ocazia de a va regasi echilibrul interior prin relaxare si dezvoltare personala. Atmosfera este una inedita, timpul petrecut in centrul nostru va va transporta pe un tarâm al linistii interioare si al armoniei.

Comentarii (0)

Recomandari

puncte acordate de mirese

 • 0

  amabilitate

 • 0

  promptitudine

 • 0

  calitate

 • 0

  competenta

 • 0

  seriozitate

Adauga punctele tale

Afla mai multe despre recomandari