Pentru a-ti exprima recunostinta fata de invitatii care v-au onorat cu prezenta lor, dar si pentru a le pastra amintirea acestei zile fabuloase cat mai multa vreme, este indicat sa le oferi marturii pentru nunta personalizate si in acelasi timp utile, pe care sa-si doreasca sa nu le uite pe masa.

Din fericire, oferta in acest domeniu este atat de diversa, incat trebuie doar sa cauti cu atentie, sa selectezi in functie de stilul nuntii, personalitatea voastra si bugetul aferent si cu siguranta vei gasi acel tip de marturii pentru nunta, care sa va reprezinte perfect, iar mai jos iti prezentam cateva idei.

Daca nunta are loc in aer liber, le poti oferi doamnelor inca de la inceputul petrecerii, cate un evantai personalizat, care eventual sa aiba imprimat la cotor initialele voastre sau data nuntii. Nu exagera personalizand intreg evantaiul cu fotografia voastra, caci dupa nunta poate vor sa-l foloseasca si in alte ocazii.

Daca stii ca majoritatea invitatilor tai, desi in pas cu tehnologia, vor aprecia intotdeauna o carte buna, poti alege ca marturii, semne de carte personalizate cu data nuntii voastre, care le vor reaminti si la ce pagina au ramas, dar si ca iubirea adevarata exista.

Ramele foto, cu initialele voastre pe spate si eventual in forma de inima, pot fi folosite ca suport pentru place-carduri, fiind apoi pastrate de invitati ca marturii, iar astfel vei imbina utilul cu placutul si vei si economisi din buget.

Daca totusi bugetul nu este o problema, poti chiar plusa cu fotografii instant cu voi si fiecare cuplu de invitati, care sa se potriveasca perfect in rama facuta cadou.

In functie de tema nuntii, poti alege marturii personalizate cu specific, spre exemplu, daca marea este un element important in tematica aleasa, poti opta pentru scoici de mare in loc de suporturi pentru place-carduri.

Magnetii de frigider personalizati pot fi o alegere originala, iar daca nunta are loc intr-un loc cu adevarat special, poti opta pentru fotografii pe suport magnetic, cu locatia respectiva. Cu siguranta invitatii o vor pune la loc de cinste, pe frigider, alaturi de destinatiile lor preferate.

Puzzle-urile personalizate cu poza voastra vor transmite un mesaj despre iubire si faptul ca aceasta presupune ceva munca pana cand toate piesele se potrivesc perfect, dar vor fi apreciate si de cei care au copii.

Un joc de carti sau de poker este binevenit la iarba verde sau in miez de iarna, la un pahar de vin bun, alaturi de prieteni, asa ca un set de chipsuri de poker sau carti de joc personalizate ii va distra, le va fi folositor, dar le va si aduce aminte de voi.

Marturiile origami devin din ce in ce mai apreciate pentru rolul lor decorativ, iar daca bugetul iti permite, cauta un artist desavarsit si ofera-le ceva cu adevarat original oaspetilor vostri.

Tot in aceasta sectiune vei gasi si cele mai interesante idei de marturii pentru nunta eco.