Fie ca atunci cand ai estimat cheltuielile cu nunta, ai facut si un cont de rezerva in bugetul de nunta pentru extravagante ori ca anuntul casatoriei a deschis buzunarele generoase ale parintilor sau nasilor, intr-un final, sursa nu mai conteaza, ci doar modalitatea in care vei folosi acesti bani.

Astfel, in functie de cat de mare este suma, dar si de personalitatea ta si de ceea ce vrei sa transmiti prin alegerea facuta, poti trage cu ochiul la cele mai extravagante nunti din istorie si poti adapta cateva idei de nunta, bugetului nuntii tale.

Daca te simti generoasa cu invitatii tai, poti opta intre mai multe idei pentru nunta, care sa-i faca sa se simta tratati ca niste regi, notand nunta ta in topul nuntilor la care au fost.

Imagineaza-ti uimirea si incantarea lor, daca pe scena ar urca rand pe rand, numai artisti celebri, care sa-i faca sa simta speciali si sa nu le mai vina sa paraseasca ringul de dans.

Tot in categoria extravagante pentru invitati, poti alege servete cu monograma, marturii din argint sau cu pietre semipretioase, sampanie de lux, ori in loc de clasicul tort, cup-cake-uri individuale sau de ce nu, un tort facut chiar in fata lor de un cofetar talentat.

Dar este nunta ta, iar cele mai importante personaje veti fi tu si proaspatul tau sot, asa ca poti folosi suma extra pentru voi, fara a avea mustrari de constiinta. Rochia ta de nunta,  semnata de un creator de moda celebru va face furori, iar imaginea ei te va bucura de fiecare data cand vei revedea fotografiile.

Daca totusi esti constienta ca rochia de mireasa o vei purta o singura data, indiferent de cat de celebru este designer-ul ei, poti opta pentru o extravaganta care sa te insoteasca in fiecare zi, verigheta cu diamant, caci la urma urmei, diamantele sunt cele mai bune prietene ale noastre.

Daca nu vrei ca viitorul tau sot sa se simta neglijat, poti alege ceva care sa va incante pe amandoi, iar in functie de tema nuntii si de cat de mare este bugetul pentru excentricitati, puteti sa va imaginati ca sunteti de vita regala, alegand o caleasca trasa de sase cai sau daca preferati sa fiti pentru cateva minute staruri rock, va puteti face aparitia intr-un elicopter, moment pe care sigur nu-l va uita niciunul dintre invitati.

Si daca tot am ajuns la sume din ce in ce mai mari, trebuie sa stii ca din 2011, a fost adus si in Romania conceptul de „cina in aer”, asa ca daca ai o nunta intima si buget cu adevarat generos, poti condimenta cea mai importanta zi din viata ta cu o petrecere „la inaltime”.

Indiferent de ce idei de nunta vei adopta sau de ce fantezie vei alege sa-ti implinesti, amintirea momentului in care ti-ai surprins invitatii cu ceva iesit din comun, iti va mangaia deopotriva sufletul si orgoliul, pentru multa vreme.