In functie de personalitatea ta, dar si de tematica nuntii, poti alege intre o limuzina de nunta sau un automobil vintage, acestea din urma fiind din ce in ce mai cautate in ultimii ani.

Ai plans in batista la scena din “Pretty Woman”, cand Richard Gere a sarit din limuzina alba, cu trandafirul in dinti, declarandu-i Juliei Roberts iubire eterna? Atunci, inseamna ca esti o romantica incurabila, iar o limuzina clasica va intregi perfect tabloul nuntii tale.

Daca preferi insa caii putere mascati sub o capota de lux, iar alesul tau uraste dulcegariile, dar iubeste fastul, atunci poate o limuzina moderna, de tipul Hummer va fi pe placul amandurora.

Dincolo de eleganta si stil, o limuzina de nunta aduce cu sine si un grad ridicat de confort, pe care nu-l vei gasi la un automobil obisnuit. Si Doamne, ce bine iti va fi sa-ti intinzi picioarele pe drumul pana la restaurant, dupa lunga slujba religioasa.

In plus, o limuzina spatioasa iti va permite sa ii tratezi regeste si pe parintii tai si ai lui, dar si sa rezervi un loc pentru fotograf, care poate surprinde cadre minunate intr-un decor de cinci stele.

Firmele de inchirieri limuzine pentru nunta au tarife atat pe ora, cat si pentru intreg evenimentul, iar ofertele includ de obicei, combustibilul si soferul.

Probabil ca dotarile precum televizorul, DVD player-ul sau sistemul audio iti vor fi de folos doar daca distantele sunt mari, dar mini-barul, cu sampanie la rece, va fi cu siguranta binevenit.

Masini de epoca

In ultimii ani, moda masinilor de lux pentru nunta a capatat noi valente, iar din ce in ce mai multi miri prefera masini de epoca, in locul clasicelor limuzine.

Daca ai fost intotdeauna fascinata de atmosfera de la inceputul secolului trecut si daca tematica nuntii tale se potriveste cu acesta, cateva masini de epoca se vor potrivi perfect, oferind un farmec aparte convoiului de nunta, iar privirile trecatorilor te vor face sa te simti cu adevarat speciala.

Ce trebuie sa stii insa, este ca automobilele de epoca pentru nunta sunt “vintage” nu doar in exterior, iar atunci cand alegi, dincolo de aspect, cere si asigurari in privinta conditiei motorului, pentru a fi sigura ca automobilul va functiona perfect in ziua cea mare.

Fie ca vei alege o limuzina sau o masina de epoca, sentimentul ca ati pornit impreuna la drum cu atata somptuozitate, iti va da o energie pozitiva si va intregi atmosfera de poveste, lasandu-ti o amintire memorabila.