Dar ai participat si tu la nuntile altora si iti dai seama ca, in calitate de invitat, este imposibil sa ai aceleasi trairi pe care le au mirii si ca, uneori, insiruirea acestor momente este una banala, care se repeta la majoritatea nuntilor.

Si pentru ca “banal” este cuvantul pe care nu-l doresti asociat cu nunta voastra, poti transforma momentele cheie din timpul petrecerii in momente artistice, care, daca nu ii emotioneaza pe invitati, cu siguranta ii vor distra si le vor ramane in memorie.

Poti incepe cucerirea lor inca de la intrare, facandu-le o primire spectaculoasa, prin alegerea, in functie de stilul nuntii, unor hostess-e prietenoase, care sa ii ghideze la mese, ori a unor  cavaleri templieri, care sa ii insoteasca protector pana la mese sau de ce nu, a unui majordom stilat care sa ii intampine cu zambetul pe buze.

Dansul mirilor este un alt moment artistic de nunta prin care ii poti surprinde placut pe invitatii vostri, caci imagineaza-ti uimirea lor daca veti renunta la valsul mirilor si va veti urmari pasional unul pe celalalt, de-a lungul si de-a latul ringului de dans, pe ritmuri latino.

Daca nu va deranjeaza sa impartiti cele cinci minute de faima, impactul asupra invitatilor va fi cu atat mai mare, daca veti contracta si o pereche de dansatori profesionisti care sa intre in scena dupa dansul mirilor.

Daca stii ca domnisoarele tale de onoare sunt amatoare de dans sau cantat, le poti propune un flash-mob sau karaoke pentru momentul aruncarii buchetului si astfel vor avea si ele momentul lor de glorie, dar vor face si deliciul publicului, care se va amuza copios si care, cel mai probabil, se va prinde in joc.

Daca nu te deranjeaza conceptul si stii ca nasilor sau parintilor le-ar placea, poti stabili cu DJ-ul cateva dedicatii pentru acestia. O dedicatie nu trebuie neaparat sa aiba conotatia de care multi se feresc, ci poate fi conceputa in asa fel, incat sa fie amuzanta.

Poti transforma si momentul rapirii tale intr-unul artistic, spre exemplu invitand un magician, care, chiar daca nu va putea sa te faca sa dispari, macar va acapara atentia invitatilor, in timp ce tu esti rapita.

Tu si viitorul tau sot sunteti actorii principali in spectacolul nuntii voastre, dar un spectacol este bun sau prost, doar in functie de aplauzele publicului, asa va trebui sa tii cont de acesta si sa ai grija sa nu exagerezi. Nu uita ca aceste momente artistice trebuie sa fie scurte, de efect si in momente bine stabilite, astfel incat sa nu intrerupa distractia invitatilor, transformandu-i intr-un public static, ci dimpotriva trebuie sa ii distreze si sa ii stimuleze sa participe la spectacolul nuntii tale.

Cu o buna organizare si creativitate, petrecerea nuntii tale se va transforma intr-un spectacol de zile mari, iar dupa ce va cadea cortina, veti avea parte de aplauze fulminante si cronici pozitive pentru momentele artistice alese.