Operator

SC RUMPO ONLINE SRL

Adresa: aleea Teiul Doamnei 6, bl.22, sc. A, ap. 42, Bucuresti s2

Contact: e-mail: contact@cerculmireselor.ro;

CUI: 28146295

J: J40/2670/2011


In Romania, datele cu caracter personal sunt protejate prin Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“Legea”). 

SC RUMPO ONLINE SRL (“Compania”, “noi”) prelucreaza prin intermediul www.cerculmireselor.ro un numar limitat de date cu caracter personal despre dumneavoastra. Prezenta Politica de Prelucrare a Datelor Personale (“Politica”) descrie datele prelucrate, scopul prelucrarii, modalitatile de prelucrare si drepturile de care va bucurati in calitatea de titular al acestor date.

1. Drepturi

1.1. In conditiile impuse de Lege, va bucurati de urmatoarele drepturi legate de prelucrarea datelor personale: 

Dreptul de acces la date;

Dreptul la corectarea datelor;

Dreptul de opozitie insemnand ca oricand ne puteti notifica sa nu va mai  prelucram datele, in anumite conditii;

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale bazata pe prelucrarea prin mijloace automate a datelor. 

Dreptul de a va adresa justitiei. 

1.2. Primele doua drepturi pot fi exercitate, in conditiile Legii, prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, transmise la adresa de e-mail a Companiei. Raspunsul nostru va veni intr-un termen de maxim 15 zile.

1.3. Dreptul de opozitie poate fi exercitat printr-o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa la adresa de e-mail a Companiei.

1.4. In situatia in care considerati ca prelucrarea datelor dumneavoastra este ilegala va puteti adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro sau instantelor competente aflate in raza domiciliului dumneavoastra.

2. Colectarea datelor personale

2.1. In utilizarea anumitor aplicatii din Site veti putea furniza date personale ale altor persoane vizate, cum ar fi, dar fara a se limita la invitati furnizori etc. In aceasta situatie, Compania nu este Operator al datelor personale ale unor asemenea persoane vizate, dumneavoastra revenindu-va acest rol. Obligatiile legale de a notifica persoana vizata cu privire la scopul in care se face prelucrarea, informatii suplimentare precum: categoriile de date vizate, faptul ca datele sunt introduse in Site-ul detinut de Companie, existenta drepturilor prevazute de Lege pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate, va revine dumneavoastra.

3. Prelucrarea datelor personale

3.1. Va respectam viata privata. Din acest motiv nu vom prelucra datele dumneavoastra personale decat in situatiile in care acest lucru este neaparat necesar. De asemenea, pentru siguranta dumneavoastra ne vom stradui mereu sa colectam cat mai putine date personale. 

3.2. Datele personale vor fi pastrate numai pe durata in care dumneavoastra doriti sa fiti abonat la newsletter sau pentru utilizarea Contului dumneavoastra.

3.3. Toate datele persoanle pe care le furnizati pentru folosirea aplicatiilor existente pe Site, inclusiv, dar fara a ne limita la: nume, data nuntii, lista de invitatii, locatie, buget, vor fi prelucrate pana la momentul dezactivarii contului. Datele nu vor fi furnizate unor terte persoane fara acordul sau in lipsa initiativei dumeneavoastra. 

3.4. Deoarece credem in prelucrarea responsabila a datelor dumneavoastra personale, prelucrarea este limitata doar scopurilor declarate mai jos.

4. Marketing

4.1. Nu vom utiliza datele personale in scopuri de marketing direct decat in situatia in care ne permiteti acest lucru. In zonele unde sunt colectate date personale veti putea mentiona daca sunteti de acord sau nu sa le prelucram in acest scop.

4.2. In niciun caz nu vom transmite, pune la dispozitie sau permite accesul unor terti la datele personale in scopuri de marketing.

5. Newsletter si alte Mesaje Comerciale

5.1. Newsletter-ul reprezinta un mesaj trimis prin email de catre Companie, in care sunt prezentate noutati editoriale sau de alta natura, aparute in Site in perioada cuprinsa intre utlimul newsletter trimis si editia actuala. Prin mesaj comercial, altul decat newsletter-ul Site-ului, se intelege transmiterea unui email continand reclama platita de catre o companie terta, furnizoare de servicii sau produse.

5.2. Newsletter-ul companiei si alte mesaje comerciale pentru care v-ati dat acordul vor fi transmise utilizand serviciile unei companii de servicii e-mail: The Rocket Science Group, LLC dba MailChimp 512 Means St., Suite 404, Atlanta, GA , 30318 USA, clientservices@mailchimp.com. Pentru transmiterea mesajelor comerciale vom utiliza numai adresa de email si doar pe durata cat doriti sa fiti abonat. In trimiterea mesajelor comerciale, nu vom furniza companiilor terte datele dumneavoastra de email, mesajele fiind trimise de Companie.

5.3. In orice moment va veti putea dezabona de la primirea mesajelor comerciale urmand pasii din ultimul newsletter primit sau prin trimiterea unui e-mail la adresa dezabonare@cerculmireselor.ro de la adresa la care primiti mesajele comerciale.

6. Cont

6.1.     Aveti posibilitatea de a va inregistra pe Site, cu nume de utilizator, parola si adresa de e-mail. Datele furnizate la inregistrarea unui Cont, respectiv adresa de e-mail, numele si parola, vor fi prelucrate numai pentru autentificarea ulterioara in cont si doar pe durata existentei Contului.

7. Sugestii si reclamatii sau alte comunicari

7.1. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@cerculmireselor.ro. Datele pe care le furnizati in cadrul unor asemenea comunicari vor fi prelucrate pe durata rezolvarii respectivei comunicari si numai pentru acest scop.

7.2.   In situatia unei reclamatii legate de activitatea dumneavoastra desfasurata in Site, inclusiv dar fara a se limita la comentariile efectuate sau link-urile accesate, ne rezervam dreptul de a furniza informatiile dumneavoastra personale, in masura in care sunt solicitate de un organ de cercetare. Nu vom furniza datele dumneavoastra persoanelor care au facut eventualele reclamatii, decat cu acordul dumneavoastra. 

7.3. In situatia aparitiei unei reclamatii ne rezervam dreptul de a va solicita informatii personale suplimentare, cum ar fi, dar fara a se limita la numele complet, adresa si CNP in vederea identificarii complete. In situatia in care vor fi solicitate, aceste informatii vor fi prelucrate doar pana la rezolvarea definitive a reclamatiei sau pana la momentul in care nu mai sunt necesare in acest scop. In lipsa furnizarii acestor informatii ne rezervam dreptul de a lua orice masura avuta la dispozitie pentru rezolvarea reclamatiei intr-un mod rapid si efectiv.

8. Utilizarea continutului si comentarii

8.1. Site-ul poate contine link-uri si aplicatii ale unor furnizori externi de servicii sociale de comunicare, cum ar fi, dar fara a se limita la Facebook®, Twitter ®, Google® prin intermediul carora aveti posibilitatea sa faceti anumite actiuni. 

8.2     In situatia in care folositi linkuri sau faceti anumite actiuni legate de servicii sociale de comunicare, inclusiv, dar fara a ne limita la Facebook®, Twitter ®,  Google®, ii permiteti Companiei sa afiseze acest lucru in Site, iar prelucrarea datelor va dura pe parcursul existentei Site-ului. De asemenea efectuand asemenea actiuni ii permiteti Companiei sa transmita furnizorilor respectivelor servicii sociale de comunicare informatiile sau actiunile pe care le-ati efectuat precum si permisiunea de a primi de la respectivele servicii sociale de comunicare informatii asociate actiunii efectuate.

8.3. Prin publicarea comentariilor ii permiteti Companiei sa afiseze numele dumneavoastra de utilizator Facebook ™ in asociere cu comentariul. In situatia in care v-ati conectat cu un cont de utilizator pe care il folositi intr-un serviciu social de comunicare, Acest lucru le va permite altor utilizatori sa va vada numele si sa acceseze pagina dumneavoastra de Facebook ™ asociata respectivului serviciu social de comunicare.

8.4.     Cu titlu de exemplu, dar fara a se limita la aceasta situatie, daca pentru publicarea unui comentariu va conectati cu numele de utilizator Facebook®, alti utilizatori ai Site-ului vor putea intra pe Facebook® si va vor putea vedea pagina personala. In situatia in care veti folosi functia “Like”, alti utilizatori vor putea vedea acest lucru si va vor putea accesa pagina personala de Facebook®. 

8.5       Furnizorii de servicii sociale de comunicare ale caror link-uri sau aplicatii le puteti utiliza folosind Site-ul sunt la acest moment: Facebook®, Google®. Pentru informatii privind politicile de prelucrare a datelor personale ale acestor companii, vizitati web-site-urile corespunzatoare.

8.6      Orice informatii personale pe care le furnizati in comentarii sau in propriile contributii la Site vor fi publicate si vor putea fi vizualizate de toti utilizatorii acestuia. Prin publicarea de informatii personale ii acordati Companiei dreptul de a le publica si de a le pastra pe toata durata existentei Site-ului, sau pana veti solicita stergerea acestora.

9.         Utilizarea aplicatiilor existente in Site

9.1     In cadrul utilizarii aplicatiilor din site cum ar fi, dar fara a se limita la realizarea bugetului, lista de invitati etc. va trebui sa furnizati informatii personale cum ar fi, preturi, data nuntii, locatia, numele invitatilor, asezarea invitatilor la masa etc. In lipsa furnizarii acestor informatii, aplicatiile nu vor putea fi utilizate. Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate in scopul de a va oferi posibilitatea de a folosi respectivele aplicatii si numai pana la momentul dezactivarii contului sau pana la momentul in care le veti sterge.

10. Securitatea datelor

10.1 Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja viata privata. Site-ul si datele personale, vor fi gazduite utilizand serviciile companiei S.C. WEBFACTOR SRL, Cluj-Napoca, Str. Bizusa 10/31, abuse@webfactor.ro . Compania care gazduieste Site-ul si datele personale nu are acces direct si nu are dreptul de a utiliza in nume propriu datele dumneavoastra personale. Pentru protectia datelor personale vom lua cel putin urmatoarele masuri de siguranta: acces limitat numai angajatilor care au nevoie de aceste date pentru furnizarea serviciilor, acces la bazele de date pe baza de user si parola, bazele de date vor fi stocate pe calculatoare protejate prin firewall. 

11. Modificari in politica de confidentialitate

11.1. La anumite intervale de timp pot exista modificari la politica de confidentialitate sau in privinta modului de prelucrare. Recomandam vizitatorilor Site-ului sa reviziteze prezenta politica pentru a fi la curent cu eventualele schimbari.

11.2. Daca avem adresa dumneavoastra de e-mail, va vom contacta sa va anuntam de aceste modificari.

12. Website-uri ale tertilor

12.1. Site-ul nostru poate contine legaturi catre website-uri operate de catre terti. Nu ne asumam responsabilitatea pentru practicile privind confidentialitatea website-urilor operate de catre terti care sunt legate la sau integrate cu Site-ul nostru. 

12.2. Includerea unei legaturi pe Site nu implica aprobarea, recunoasterea sau confirmarea securitatii site-urilor respective.

13. Informatii despre furnizori (prezenta sectiune se aplica doar furnizorilor de servicii)

13.1.   Pentru afisarea serviciilor si produselor pe Site, furnizorii pot oferi informatii personale, cum ar fi, dar fara a se limita la numele complet, datele de contact, preturi etc.

13.2. Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate in scopul de a va oferi posibilitatea de a va prezenta serviciile si produsele pe Site.

13.3. Orice informatii personale pe care le furnizati in comentarii sau in propriile contributii la Site vor fi publicate si vor putea fi vizualizate de toti utilizatorii acestuia. Prin publicarea de informatii personale ii acordati Companiei dreptul de a le publica si de a le pastra pe toata durata existentei Site-ului, sau pana veti solicita stergerea acestora.

14. Utilizarea Site-ului de catre copii

14.1.  Site-ul nu este destinat persoanelor sub varsta de optisprezece (18) ani si solicitam ca aceste persoane sa nu furnizeze Date Personale prin Site.

15.        Cookies

15.1. Site-ul utilizeaza cookies. Cookies reprezinta mici fisiere, texte care sunt copiate pe calculatorul dumneavoastra pentru scopuri diverse cum ar fi, dar fara a se limita la incarcarea mai rapida a continutului paginilor, traseul vizitatorilor in site, realizarea de statistici privind utilizarea site-urilor cu scopul imbunatatirii acestora. Pentru mai multe informatii despre ce sunt si cum functioneaza cookie-urile vizitati: http://www.cookiecentral.com/c_concept.htm sau http://www.allaboutcookies.org/

15.2.    Cookie-urile utilizate de Companie nu strang informatii personale despre dumneavoastra si nu sunt folosite decat in scopul utilizarii si imbunatatirii Site-ului.

15.3.   Prin utilizarea site-ului va mai pot fi transmise cookie-uri de la alte companii cum ar fi Facebook®, Twitter ®,  Google® sau altii. Compania nu isi asuma raspunderea pentru prejudicii nascute din utilizarea cookie-urilor unor asemenea companii.

15.4.  Din setarile browser-ului dumneavoastra puteti bloca utilizarea si salvarea cookie-urilor. Site-ul va putea fi folosit si daca blocati salvarea cookie-urilor pe calculatorul dumneavoastra. Singurul inconvenient posibil va fi ca anumite pagini ar putea sa se incarce mai greu.

15.5.  Orice disputa legata de prelucrarea datelor cu caracter personal va fi rezolvata conform legislatiei Romane aplicabile la momentul aparitiei acesteia. Pentru a evita orice dubiu limba originala a contractului este limba Romana. In cazul in care exista conflict intre varaianta in Romana a contractului si traducerea ei limba Engleza, varianta in Romana va avea prioritate.

 

Echipa CerculMireselor va multumeste pentru increderea acordata!