Dupa atatea luni de organizare, te uiti inapoi cu nostalgie la nunta ta, caci, chiar daca uneori ai intampinat provocari in planificarea nuntii, fiecare pas constituie un succes, materializat in organizarea unei zile perfecte.

O astfel de reusita, care s-a transformat in momentul tau de glorie cand ai pasit pe covorul rosu privind totul pus la punct in cel mai mic detaliu, te face sa te intrebi ce-ai putea face pentru a pastra mai multa vreme amintirea acelei perioade tumultoase, dar plina de satisfactii.

Ei bine, amintirea celei mai importante zile din viata ta, acest sfarsit sublim, care este de fapt doar inceputul si mai sublim al unei vieti in doi, nu trebuie sa se incheie, ci poate continua aici, in  Cercul Mireselor.

Lasa-te purtata de emotiile amintirilor si povesteste pe forum, altor mirese, despre nunta ta, despre tot ceea ce ti-a bucurat sufletul si cum ai reusit sa transformi luni intregi de pregatiri intr-o zi cu adevarat magica.

Aici, poti impartasi cu alte mirese senzatiile unice prin care trece o femeie aflata in prag de a deveni sotie, emotiile si sentimentele care te-au incercat in perioada de pregatire, dar si in ziua nuntii.

Stim ca dupa ce ai lucrat sarguincioasa luni intregi la pregatirea nuntii, daca nu ti-ai iubi atat de mult cariera, ai fi in stare sa o schimbi pe una de wedding planner, pentru ca in toata aceasta perioada ai asimilat informatii importante.

Fiecare nunta este unica, asa ca impartaseste-ne din a ta, spune-ne ce provocari ai intampinat, dar si cum ai reusit sa le rezolvi si lasa-le pe viitoarele mirese sa se inspire din experienta ta, asa cum poate si tu ai apelat la a altora.

Daca unele dintre articolele noastre te-au scos din impas si te-au ajutat sa te organizezi mai bine, spune-le si altor mirese, pentru a apela cu incredere, iar daca poti completa sfaturile noastre cu experienta ta, nu te sfii sa comentezi articolele si sa ne dai idei pentru unele noi, caci doar prin critici constructive putem evolua.

Pentru ca acum esti profesor in domeniu, da note! Recomandarile sunt cruciale in planificarea unei nunti, asa ca viziteaza profilele furnizorilor si evalueaza-i pe cei pe care i-ai contactat, folosind sistemul de comentarii si bifand atributele care ii caracterizeaza, pentru ca celelalte viitoare mirese sa se poata ghida dupa experienta ta.

La fel ca cercul din mijlocul verighetelor, Cercul Mireselor este mai mult decat o simpla forma, el reprezinta un spatiu de trecere, accesibil de oriunde te-ai afla, spre amintirea perioadei in care ti-ai organizat nunta.

Prinde-te in Cercul Mireselor si continua aici povestea celei mai frumoase zile din viata ta - nunta ta!