Fie ca asteptai clipa in care te va cere te sotie, fie ca ai fost complet luata prin surprindere de pasionala lui cerere in casatorie, o data cu raspunsul tau afirmativ, te-a cuprins un val de emotii unice, care nu se pot compara cu nimic din tot ceea ce ai simtit pana acum.


Dupa ce emotiile au mai trecut, in mintea ta au si inceput sa navaleasca o sumedenie de intrebari despre tot ce se va intampla de acum inainte si cum vei face fata provocarilor pe care le presupune acest pas.
 
Viata in doi. Desi va stiti de ceva timp si probabil ca au mai existat discutii de principiu legate de viitor, iata ca viitorul vostru a inceput deja si este timpul sa aveti o discutie despre cum va arata viata in doi de acum inainte, dar si despre cat si cum doreste sa se implice el in organizarea nuntii.

Incercati sa stabiliti aceasta discutie pentru a doua zi, cand totul va parea mai real, iar intre timp inarmeaza-te cu rabdare, pentru ca este posibil sa aveti si pareri contradictorii in anumite privinte, insa de acum “tu si el” s-a transformat in “voi” , asa ca fiti pregatiti sa puneti in balanta, sa negociati si sa ajustati pana cand “voi” veti fi multumiti.

Poate ca totul s-a desfasurat cu repeziciune si veti simti ca ati crescut brusc peste noapte, insa comunicarea in cuplu face minuni, iar daca ati luat aceasta decizie, trebuie sa va asumati si rolurile, asa ca ganditi-va ca incepeti sa puneti bazele unei familii, familia voastra, iar acest lucru trebuie tratat cu responsabilitate.


Anuntarea logodnei este un alt moment pentru care trebuie sa fii pregatita, astfel incat sa faci fata reactiilor, poate uneori neasteptate, ale parintilor, socrilor sau chiar ale prietenelor mai putin “prietene”. Istoria ne-a invatat ca tactul si diplomatia au evitat razboaie, asa ca foloseste-le cu incredere pentru a pastra pacea in jurul tau si incercati sa ajungeti la un consens si in ceea ce priveste implicarea lor in organizare.

Organizarea nuntii iti va aduce provocari la aproape fiecare pas, dar cu incredere in fortele propii, sustinere morala din partea jumatatii tale si calitatile de lider pe care stim ca le ai, vei trece peste ele cu usurinta, iar rasplata va fi nepretuita.

Ziua nuntii va veni cu un potop de emotii, dar poate va si presarata si cu situatii neprevazute, asa ca in tot acest timp, va trebui sa iti prefectionezi sistemul de management al emotiilor, astfel incat sa fii calma si impacata cu tine, pentru a nu lasa nimic sa-ti strice ziua cea mare.


O cerere in casatorie poate veni la pachet cu o serie de provocari, dar toate provocarile din lume sunt mai usor de intampinat alaturi de prietene, asa ca intra in Cercul Mireselor, lasa-ne sa fim prietenele tale in aceasta etapa din viata ta si viziteaza-ne ori de cate ori ai nevoie sa te inspiri din experientele noastre, dar impartaseste-le si pe ale tale, cu alte mirese aflate la inceput de drum.