Bine ati venit!

Va multumim pentru vizitarea site-ului www.cerculmireselor.ro  (denumit in continuare “Site-ul”). Utilizarea acestuia este supusa unui Contract de Utilizare intre dumneavoastra, persoana fizica, si SC Rumpo Online SRL (denumita in continuare “Compania” sau “noi” ). 

Orice referire la „Contract”, „Angajament”, „Termeni si Conditii” ori „T&C” din cuprinsul contractului sau din alte documente provenind de la Companie vor reprezenta o trimitere la prezentul Contract de Utilizare, in situatia in care in mod expres nu se prevede contrariul.

Contractul de Utilizare se incheie prin accesarea urmatoarelor pagini si continuarea vizitei Site-ului. Continuarea vizitei reprezinta confirmarea faptului ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Desi speram ca nu este cazul, daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, puteti in orice moment sa opriti utilizarea Site-ului si Contractul de Utilizare inceteaza.

Termenii si conditiile se aplica unei singure vizite. De fiecare data cand accesati Site-ul se va incheia un nou Contract de Utilizare.

Informatii privind compania:

SC Rumpo Online SRL

Adresa: Aleea Teiul Doamnei 6, bl.22, sc.A, ap.42, Bucuresti s2

CUI: 28146295

J: J40/2670/2011

Contact: contact@cerculmireselor.ro

Termenii “Utilizator” sau “Vizitator” se aplica tuturor persoanelor care viziteaza Site-ul prin afisarea oricarei pagini pe orice tip de echipament (cum ar fi, dar fara a se limita la PC, laptop, telefon mobil, tablete). Prezentul Contract li se aplica tuturor Utilizatorilor.

Termenii si Conditiile de utilizare a Site-ului se completeaza, atunci cand este cazul, cu prevederile altor documente care sunt incorporate prin referinta sau care fac trimitere la prezentul document.

1. Utilizare gratuita

1.1. UTILIZAREA SITE-ULUI ESTE GRATUITA. Pentru confortul dumneavoastra consideram ca este bine sa stabilim acest lucru de la inceput. Compania nu va va solicita niciun fel de plata pentru accesarea Continutului sau a Site-ului. 

1.2. Cu toate acestea utilizarea serviciilor de accesare a Site-ului, cum ar fi serviciul Internet, servicii de Internet mobil sau servicii de acces la calculatoare legate la Internet nu sunt furnizate de Companie si pot presupun incheierea de contracte cu furnizorii acestora precum si plata anumitor tarife catre respectivii furnizori.

1.3. Publicitatea afisata pe Site nu va obliga sa achizitionati produse sau servicii de la companiile promovate. Afisarea reclamelor este insa importanta pentru noi deoarece ne permite sa va oferim acest serviciu gratuit.

2. Continut

2.1. Site-ul reprezinta un portal dedicat viitoarelor mirese, in care sunt prezentate sfaturi pentru planificarea si organizarea nuntii; va sunt puse la dispozitie aplicatii pentru calcularea bugetului, lista de invitati, lista de cadouri, invitatii nunta, pagina web etc; va sunt prezentate informatii despre restaurante si sali de nunti, rochii de mireasa, luna de miere, etc.

2.2. Continutul Site-ului este inclus in cel putin una din urmatoarele categorii:

- Continut propriu – in special dar fara a se limita la design, texte suport, articole, comentarii sau review-uri realizate de Companie (inclusiv angajatii sau colaboratorii acesteia), imagini, inregistrari audio sau video;

- Continutul unor furnizori terti – articole, descrieri de produse/servicii, imagini ale marcilor inregistrate, imagini, link-uri, informatii privind promotii, reduceri, reclame etc.

- Continut furnizat de utilizatori – comentarii,  pareri, imagini.

Protectie legala

2.3. Continutul propriu existent in Site este protejat prin drepturi de autor si prin drepturi asupra marcilor in conditiile legislatiei romane. Continutul marcat ca fiind al altor furnizori este protejat atat in conditiile legislatiei romane cat si, in special, in baza legislatiei corespunzatoare din tara unde este domiciliat (sau isi are sediul) titularul drepturilor. Continutul furnizat de utilizatori este protejat prin drepturi de autor in conditiile legislatiei romane, titularii drepturilor fiind utilizatorii care l-au afisat sau, in anumite situatii, acestia si Compania.

Utilizarea normala a Continutului (necomerciala)

2.4. In utilizarea normala aveti permisiunea de a accesa Continutul Site-ului prin afisare pe echipamentul de acces (calculator, laptop, smartphone, tablete etc.) in scopul obtinerii de informatii sau pentru accesarea link-urilor care va vor directiona catre site-urile terte si de a publica comentarii, imagini, inregistrari audio sau video. 

Utilizari speciale ale Continutului (necomerciala)

2.5. Aceasta sectiune se aplica numai Continutului propriu, Continutului utilizatorilor sau Continutului furnizat de terti si afisat in Site.

2.6. Utilizarea Continutului furnizat de terti in propriile site-uri este permisa numai in conditiile afisate pe site-urile acestora. De principiu, utilizarea necomerciala a Continutului acestora ar trebui sa fie permisa in aceleasi conditii ca si a Continutului Companiei, insa va recomandam sa nu va bazati pe acest lucru si sa verificati singuri.

2.7. Aveti permisiunea de a realiza cel mult o copie (screen-shot sau print) si doar in scop informativ si necomercial. Orice asemenea copie trebuie sa contina denumirea Site-ului. Orice copie astfel realizata nu va fi contine modificari, completari, stergeri ale Continutului. 

Utilizare comerciala

2.8. Utilizarea comerciala a Continutului tertilor afisat in Site este interzisa. 

2.9. Utilizare comerciala (inclusiv, dar fara a se limita la afisarea continutului pe alte site-uri) este permisa in conditiile in care se furnizeaza sursa, cu link, si numai cu acordul expres, in scris, al Companiei. Pentru a obtine acest acord, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@cerculmireselor.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Utilizari privind Continutul rezervat utilizatorilor inregistrati

2.10. Orice alta utilizare a Site-ului (utilizarea aplicatilor existente in Site, participarea la concursuri etc.) este rezervata numai utilizatorilor inregistrati.

Utilizari interzise privind Continutul

2.11. Prezenta sectiune are titlu de exemplu. Ca regula generala este interzisa orice utilizare care nu este conforma cu cea descrisa anterior ca fiind permisa. Anumite activitati interzise in continuare pot constitui infractiuni conform legislatiei romane. Compania isi rezerva dreptul de a-si proteja interesele legale sau comerciale atunci cand considera necesar.  

2.12. Nu aveti permisiunea de a realiza mai mult de o copie a Continutului Site-ului. Nu aveti permisiunea de a distribui Continutul. Nu aveti permisiunea de a utiliza tehnologie de framing a Continutului (http://en.wikipedia.org/wiki/Framing_(World_Wide_Web)). Este interzisa restrictionarea, prin orice modalitate tehnica, accesului altor persoane la Continut (cu exceptia persoanelor care se afla sub directa dumneavoastra supraveghere si numai daca acestia, sau prevederile legale aplicabile, permit o asemenea restrictionare). Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru modificarea, completarea, stergerea Continutului. Este interzisa afisarea altui Continut, in special imoral, obscen, pornografic sau ilegal. Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru a face Site-ul inutilizabil sau pentru a-i ingreuna utilizarea (atacuri informatice). In mod special este interzisa accesarea sau incercarea de a accesa neautorizat conturile altor utilizatori. Orice astfel de activitate, inclusiv tentativa, este pedepsita conform legii penale.

Continutul unor furnizori terti

2.13. Site-ul poate contine logo-uri, marci inregistrare, imagini, reclame sau alt Continut al unor furnizori terti. Afisarea acestui Continut nu presupune existenta unei relatii comerciale dintre Companie si respectivii furnizori terti.

2.14.     Furnizorii terti, serviciile si produsele acestora vor fi afisate in functie de diferite criterii pe care le solicitati cum ar fi, cu titlu de exemplu, cei mai recomandati furnizori (in principiu in categoria "Furnizori"), in functie de oras, in functie de categorie etc.

2.15.    Compania nu promite si nu garanteaza ca Site-ul reprezinta o baza completa de furnizori, produse sau servicii necesare organizarii de nunti si/sau ca furnizorii, produsele sau serviciile acestora sunt cele mai avantajoase, din orice punct de vedere, pentru dumneavoastra si/sau potrivite cerintelor dumneavoastra. Compania nu promite si nu garanteaza ca furnizorii terti vor dori sa incheie contracte cu dumneavoastra. Compania nu promite si nu garanteaza ca informatiile afisate de catre furnizori sau asociate acestora sunt complete, corecte, valabile. 

2.16.    Daca veti incheia contracte cu furnizorii terti, Compania nu va fi parte in acestea. Va recomandam sa solicitati informatii complete si actualizate inainte de incheierea oricarui contract. Compania nu isi asuma raspunderea pentru prejudicii pe care le suferiti din relatiile contractuale cu furnizorii terti sau din lipsa posibilitatii de a incheia asemenea relatii cu acestia.

2.17. Compania nu este agent, societate afiliata, subsidiara, reprezentanta, distribuitoare sau sustinatoare a acestor furnizori terti. In aceeasi masura, furnizorii terti nu recomanda si nu sustin in mod direct sau indirect activitatea Companiei sau a Site-ului. 

2.18. Ori de cate ori utilizati sau accesati Continutul furnizorilor terti afisat pe Site intrati intr-o relatie contractuala cu acestia. 

Continutul utilizatorilor 

2.19. Utilizand Site-ul veti putea accesa si vizualiza Continut publicat de utilizatori inclusiv, dar fara a nelimita la, review-uri, comentarii, recomandari. Compania nu verifica corectitudinea si nu recomanda aplicarea acestui Continut la situatii concrete. 

2.20. Desi facem eforturi in limite rezonabile din punct de vedere comercial sa pastram Site-ul curat, Compania nu garanteaza ca respectivul Continut publicat de utilizatori nu incalca drepturi de proprietate intelectuala ale unor alte persoane, este legal, moral sau nu reprezinta un abuz al regulilor de publicare a Continutului.

2.21. Orice utilizare care incalca prevederile anterioare va fi considerata abuz. Compania isi rezerva dreptul de a lua orice masura, inclusiv tehnica, pentru intreruperea abuzurilor, de a urma orice mijloc legal pentru pedepsirea persoanele vinovate si pentru recuperarea oricarui prejudiciu. Ca masura tehnica, Compania poate, printre altele, decide blocarea accesului anumitor utilizatori (prin restrictionarea IP-ului) la Site.

3. Caracterul informativ al Continutului

3.1. ATENTIE! Continutul este informativ. Compania nu recomanda, sustine sau promoveaza (i) utilizarea Continutului sau cunostintelor cuprinse in acesta in alt scop decat cel informativ, (ii) aplicarea Continutului la o situatie concreta. 

3.2. Orice parere sau sugestie, indiferent ca se gaseste in reclamele afisate pe Site, in Continutul propriu, al altor utilizatori sau al unor furnizori terti nu reprezinta o promisiune a Companiei (inclusiv a angajatilor sau asociatilor/actionarilor acesteia) si nu garanteaza obtinerea unui anumit rezultat de catre dumneavoastra, indiferent de scopul pe care-l urmariti. Compania nu verifica, promite si/sau garanteaza corectitudinea Continutului (inclusiv faptul ca a fost afisat in Site asa cum a intentionat autorul) sau aplicabilitatea acestuia la scopul pentru care doriti sa-l utilizati. 

3.3        Compania nu verifica, corecteaza, editeaza sau aproba afisarea Continutului si nu verifica, testeaza sau utilizeaza inainte de afisare produsele sau serviciile furnizorilor terti. Compania nu garanteaza ca produsele/serviciile furnizorilor terti va sunt dedicate special dumneavoastra sau ca nu sunt, in orice mod, periculoase pentru utilizarea de catre dumneavoastra.

3.4        Pentru claritate (cu titlu de exemplu dar fara a se limita la aceasta situatie) informatiile referitoare la un anumit furnizor de torturi de nunta, nu garanteaza ca respectivul furnizor sau produs isi va indeplini obligatiile sau va fi potrivit utilizarii promise sau ca va oferi rezultatele dorite de dumneavoastra.

3.5        Compania nu promite si nu garanteaza ca Site-ul reprezinta o baza completa de furnizori, produse sau servicii necesare organizarii de nunti si/sau ca furnizorii, produsele sau serviciile acestora sunt cele mai avantajoase, din orice punct de vedere, pentru dumneavoastra si/sau potrivite cerintelor dumneavoastra. Compania nu promite si nu garanteaza ca furnizorii terti vor dori sa incheie contracte cu dumneavoastra. Compania nu promite si nu garanteaza ca informatiile afisate de catre furnizori sau asociate acestora sunt complete, corecte, valabile.

3.6        Utilizarea produselor si/sau serviciilor furnizorilor terti face obiectul unei relatii dintre dumneavoastra si acestia. Compania nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru utilizarea de catre dumneavoastra a produselor si/sau serviciilor furnizorilor terti. Daca veti incheia contracte cu furnizorilor terti, Compania nu va fi parte in acestea. Va recomandam sa solicitati informatii complete si actualizate inainte de incheierea oricarui contract. Compania nu isi asuma raspunderea pentru prejudicii pe care le suferiti din relatiile contractuale cu furnizorilor terti sau din lipsa posibilitatii de a incheia asemenea relatii cu acestia, chiar daca ati aflat despre acestea prin intermediul Site-ului.

4. Link-uri sau Reclame

4.1. Site-ul contine legaturi catre pagini externe. Daca veti accesa aceste link-uri sau reclame veti intra in site-uri detinute de alte persoane decat Compania. Compania nu administreaza respectivele site-uri si nu detine control asupra produselor, serviciilor sau continutului respectivelor site-uri. 

4.2. Compania nu face recomandari sau promisiuni privind respectivele site-uri (continut, produse sau servicii). Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale respectivelor site-uri inainte de a le utiliza.

4.3. Compania exclude orice raspundere pentru prejudicii, cheltuieli, costuri, directe sau indirecte, prevazute sau previzibile, fie ca sunt efective la momentul producerii lor sau provin din beneficii nerealizate, nascute din utilizarea sau lipsa posibilitatii de utilizare de catre dumneavoastra a produselor/serviciilor accesibile prin link-uri sau reclame. Pentru claritate, nu ne asumam raspunderea pentru prejudicii nascute din relatia dumneavoastra cu alte companii, chiar daca le-ati accesat prin intermediul link-urilor sau reclamelor de pe Site.

5. Monitorizarea materialelor nepermise 

5.1 Compania poate, dar nu este obligata sa monitorizeze, sa evalueze sau sa modifice postarile ce apar in acele zone de pe Site destinate schimbului de pareri, comentarii. Nu putem fi raspunzatori pentru continutul acestor Postari, in ceea ce priveste drepturile de autor. Ne rezervam dreptul de a sterge mesajele care includ materiale jignitoare, defaimatoare sau inacceptabile din orice punct de vedere.

6. Modificarea continutului Site-ului

6.1 Ne rezervam dreptul de  schimba continutul sau caracteristicile tehnice ale oricarui aspect al Site-ului, în orice moment, dupa bunul plac. In aceste conditii, acceptati ca va puteti afla in imposibilitatea utilizarii Site-ului, pe perioada modificarilor.

7. Forta majora

7.1 Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Nu putem fi facuti responsabili, direct sau indirect, din cauze care nu depind de vointa Companiei. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic utilizat pentru functionarea Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

8. Notificarea abuzurilor

8.1. In situatia in care considerati ca orice element de Continut sau Site-ul incalca prevederile acestui Contract, este abuziv, imoral, ilegal, incalca drepturile altor persoane (in special drepturi de proprietate intelectuala sau drepturi privind persoana sau viata privata) ne puteti notifica acest lucru.

8.2. In urma notificarii vom analiza cele indicate si vom lua masurile pe care le consideram necesare.

9. Garantii si Raspundere

Garantii

9.1. Compania nu garanteaza in privinta Continutului sau a produselor si reclamelor prezentate ca acestea se potrivesc scopurilor pentru care dumneavoastra doriti sa le utilizati si nu promite capacitatea acestora de a obtine anumite rezultate. Utilizand Site-ul sunteti raspunzator pentru testarea Continutului si a produselor prezentate precum si aplicabilitatea acestora la propriile dumneavoastra obiective.

9.2. Compania nu garanteaza in mod absolut ca Site-ul va functiona fara erori sau in mod continuu.

9.3        Compania nu promite si nu garanteaza ca Site-ul reprezinta o baza completa de furnizori, produse sau servicii necesare organizarii de nunti si/sau ca furnizorii, produsele sau serviciile acestora sunt cele mai avantajoase, din orice punct de vedere, pentru dumneavoastra si/sau potrivite cerintelor dumneavoastra. Compania nu promite si nu garanteaza ca furnizorii terti vor dori sa incheie contracte cu dumneavoastra. Compania nu promite si nu garanteaza ca informatiile afisate de catre furnizori sau asociate acestora sunt complete, corecte, valabile.

9.4. Compania garanteaza, in limite rezonabile din punct de vedere comercial, ca Site-ul si Continutul acestuia nu incalca prevederile legale, drepturi de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale unor terti. Aceasta garantie nu se aplica Continutului furnizorilor terti sau publicat de utilizatori.

Raspunderea Companiei

9.5. Orice raspundere a Companiei (inclusiv angajatii, asociatii/actionarii sau societatile afiliate) pentru utilizarea Site-ului sau a Continutului se va cuantifica conform prezentei sectiuni. 

9.6. Compania exclude orice raspundere contractuala sau delictuala fata de dumneavoastra sau alte persoane, pentru prejudicii morale sau patrimoniale, directe sau indirecte, prevazute in prezentul contract sau previzibile la momentul incheierii acestuia, fie ca sunt efective la momentul producerii lor (damnum emmergens) sau provin din beneficii nerealizate (lucrum cessans), nascute din utilizarea sau lipsa posibilitatii de utilizare de catre dumneavoastra a Site-ului, Continutului, a produselor/serviciilor furnizorilor terti, a site-urilor externe provenite din vina Companiei (neglijenta, imprudenta), indiferent daca aceasta a fost avertizata sau a constatat singura de posibilitatea producerii unor asemenea prejudicii.

9.7. Compania nu exclude raspunderea pentru prejudicii care nu pot fi limitate sau excluse legal, respectiv pentru vatamari corporale sau deces, daca nu a luat masuri pentru avertizarea posibilitatii producerii acestora.

Raspunderea dumneavoastra

9.8. Prin incheierea contractului promiteti ca veti despagubi Companiei orice prejudiciu direct sau indirect, efectiv sau provenit din foloase nerealizate, inclusiv pierderi de imagine sau de venituri, cauzat Companiei prin incalcarea obligatiilor din prezentul contract de catre dumneavoastra, persoanele care au acces la Site prin intermediul terminalului dumneavoastra.

9.9. Clauzele de raspundere raman valabile si dupa incetarea contractului.

10. Alte prevederi aplicabile

10.1.   Prezentul contract se completeaza, acolo unde este posibil, cu toate prevederile legale in vigoare in Romania cum ar fi, dar fara a se limita la cele privind comertul electronic, protectia consumatorului, incheierea contractelor prin mijloace electronice, protectia drepturilor de proprietate intelectuala, protectia datelor cu caracter personal si cele privind infractiunile in domeniul informatic, dupa cum este nevoie de la caz la caz.

10.2. Orice disputa legata de utilizarea Continutului sau a Site-ului este de competenta exclusiva a instantelor competente din Romania si va fi rezolvata conform legislatiei Romane aplicabile la momentul acesteia. 

10.3 In situatia in care utilizati Site-ul in calitate de consumator si considerati ca drepturile dumneavoastra sunt incalcate, va puteti adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului

( www.anpc.ro ). 

10.3. Alte utilizari ale Site-ului pot fi supuse unor termeni si conditii speciale despre care veti fi informat la momentul potrivit. 

Echipa noastra va multumeste pentru utilizarea site-ului www.cerculmireselor.ro!